جلسه آموزشی- توجیهی راهبرد پنجم از اجرای طرح حاج قاسم سلیمانی

جلسه آموزشی- توجیهی راهبرد پنجم (حمایت از و مراقبت از گروه های آسیب پذیر و پرخطر) طرح حاج قاسم سلیمانی بیست و سوم آذرماه جهت مراقبین سلامت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش، ثریا انصاری سرپرست فنی معاونت بهداشت  به عنان مدرس این جلسه آموزشی – توجیهی گفت: راهبرد پنجم حفاطت از گروه های آسیب پذیر است  در دنیا بیشترین مرگ بر اثر کووید ۱۹ در سالمندان و افراد بالای ۷۵ سال و افراد با بیماری زمینه ای رخ می دهد. بنابراین باید بتوانیم بیشترین میزان حفاطت را از این افراد به عمل آوریم.

انصاری افزود: باید طبق دستورالعمل وزارت بهداشت برای بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون، بیماری های تنفسی و قلبی عروقی قرنطینه معکوس را اجرا کنیم. تا این افراد جهت دریافت خدمات و مراقبت های مورد نیاز خود از منزل خارج نشوند.

این جلسه آموزشی بدلیل رعایت پروتکل های بهداشتی در سه نوبت برگزار می شود.