قائم مقام معاونت بهداشت معرفی شد.

امروز یکشنبه مورخ ۹۵/۱۰/۱۹ دکتر احمد عبدالهی رئیس دانشکده علوم پزشکی گراش با حضور در ساختمان معاونت بهداشت و مرکز خدمات جامع سلامت محمد رسول الله (ص)، دکتر محمد رادفر را بعنوان قائم مقام معاونت بهداشت معرفی کرد. دکتر عبدالهی به اتفاق دکتر رادفر به تمامی واحدها سرزدند و وی از نزدیک با مسئولین و کارشناسان هر واحد آشنا شد. دکتر عبدالهی ضمن معرفی ایشان گفت: دکتر محمد رادفر فردی لایق و توانمند می باشد که با حضورشان در جایگاه قائم مقام معاونت بهداشتی و با همکاری پرسنل این مجموعه، برنامه ها و اهداف تعیین شده را هرچه بهتر پیش خواهند برد. دکتر عبدالهی ضمن حضور در مرکز خدمات جامع سلامت از مسئول این مرکز دکتر فاطمه پورشمسی خواست که تمامی مشکلات و موارد قابل بررسی را بصورت کتبی به دکتر رادفر ارئه دهد تا وی پس از مطالعه مسائل، طی جلسه ای با دکتر پورشمسی به بررسی آنها بپردازند وی  افزود: معارفه دکتر محمد رادفر بصورت رسمی برگزار خواهد شد و این بازدید صرفا جهت آشنایی با هر یک از واحدها بوده است.

بازدید دکتر عبدالهی به اتفاق قائم مقام معاونت بهداشت دکتر محمد رادفر از بخش های مختلف مرکز خدمات جامع سلامت محمد رسول الله(ص)

دکتر محمد نبی محمدی معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش طی ابلاغی به شرح ذیل دکتر محمد رادفر  را بعنوان قائم مقام خود معرفی کرد:

نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب شما به موجب این ابلاغ بعنوان قائم مقام معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گراش منصوب می گردید تا با استعانت از الطاف الهی و حسن تدبیر در انجام امور محوله برابر ضوابط و مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه نمائید. توفیق روز افزون شما را از خداوند منان آرزومندم

دکتر محمد نبی محمدی

معاون بهداشت