اجرای طرح ویژه کنترل و نظارت بر کلیه مراکز عرضه مواد غذایی

 طرح ویژه کنترل و نظارت بر کلیه مراکز عرضه مواد غذایی از ابتدای ماه مبارک رمضان لغایت عید سعید فطر توسط کارشناسان معاونت بهداشت در سطح شهرستان در حال اجرا می باشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش، کارشناسان معاونت بهداشت همزمان با فرارسیدن ماه رمضان به منظور حفظ سلامت شهروندان و روزه‌داران و ارتقای سطح سلامت مواد غذایی اقدام به اجرای این طرح کرده اند. در این طرح با تشکیل اکیپ‌های بازرسی در سه شیفت صبح، عصر(قبل از افطار) و شیفت شبانه (بعد از افطار) ضمن بازدید و نظارت بر نحوه عرضه انواع مواد غذایی مرتبط با ماه مبارک رمضان آموزش‌های لازم در خصوص رعایت بهداشت فردی بهداشت ابزار و لوازم کار و بهداشت مواد غذایی را به کلیه متصدیان و فروشندگان مواد غذایی ارائه می نمایند. و به منظور صحت سلامت مواد غذایی از جمله زولبیا و بامیه ،لبنیات، آش و حلیم و… نمونه برداری و به آزمایشگاه مواد غذایی ارسال می گردد.