بازدید ضربتی کارشناسان معاونت بهداشت از صنوف

کارشناسان معاونت بهداشت صبح امروز چهارشنبه بیست و سوم مهرماه از کلیه صنوف سطح شهر بصورت ضربتی نظارت کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش، به نقل از سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی این بازدیدها در قالب ۱۱ تیم ۲ نفره و با هدف کنترل موج سوم بیماری کرونا با رعایت پروتکل های بهداشتی، جلوگیری از تخلفات بهداشتی و حفظ سلامت شهروندان از کلیه صنوف سطح شهر نظارت کردند.

مهندس مساح گفت:در این بازدید ها کلیه موارد مرتبط با حوزه سلامت و بهداشت بررسی و ضمن آموزش به متصدیان صنوف، نظارت بر شرایط بهداشتی،  مواد اولیه ، بهداشت فردی شاغلین و همچنین ابزار و تجهیزات آنها صورت گرفت .

وی خاطر نشان کرد: نظارت گسترده تر برای تضمین رعایت دستورالعمل های بهداشتی با توجه به شیوع مجدد کرونا با دقت، شدت و جدیت بیشتر در سه سطح ادارات، اصناف و اماکن عمومی انجام می شود.