از رستوران، فست فود و سوپرمارکت ها بازدید می شود
بمناسبت هفته بسیج ملی تغذیه(۱۵ الی ۳۰ دی ماه)، جلسه برنامه ریزی اجرای طرح بازدید از رستوران ها، فست فودها و سوپرمارکت ها به همت واحد بهبود تغذیه جامعه در دفتر معاون فنی و اجرایی برگزار شد.
مریم اکبرزاده مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه هدف از اجرای این طرح، نظارت و ارزیابی بر اجرای طرح رستوران سلامت،حذف نمکدان ها در اغذیه فروشی ها، عدم استفاده از روغن های جامد و نیمه جامد و همچنین بررسی یددار بودن نمک محل های توزیع و مصرف عنوان کرد.
اکبرزاده گفت: در این طرح جهت فرهنگسازی و ترویج الگوی تغذیه سالم پوسترهای مضرات نمک،روغن های جامد، نوشابه و فواید مصرف سبزیجات و میوه ها در بین مغازه داران توزیع خواهد شد.