• 1397/12/25 - 10:38
  • بازدید: 125
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید مشترک معاونت بهداشت با اداره دامپزشکی از مراکز عرضه گوشت های خام

بازدید مشترک از عرضه گوشتهای خام (۱)

کارشناسان واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت با همکاری کارشناس اداره دامپزشکی با هدف کنترل و نظارت بر نحوه نگهداری از مراکز عرضه گوشت، مرغ، ماهی و میگو بازدید کردند.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش، مهندس احمدی مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت گفت: «با توجه به ضرورت نگهداری و عرضه گوشت خام در یخچال ویترینی جهت حفظ سلامت و کیفیت گوشت، واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت با همکاری اداره دامپزشکی شهرستان گراش اقدام به بازرسی مشترک از مراکز نمودند.»




احمدی افزود: بازرسین ضمن بررسی وضعیت بهداشت محیط و سلامت گوشت های عرضه شده در این اماکن، نحوه ی نگهداری گوشت خام را نیز مورد توجه ویژه قرار دادند، و آموزش های لازم درخصوص بیماری های مشترک بین انسان و دام به متصدیان ارائه داده شد.



  






  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 7763
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

بازدید مشترک از عرضه گوشتهای خام (۳) بازدید مشترک از عرضه گوشتهای خام (۴) بازدید مشترک از عرضه گوشتهای خام (۵) بازدید مشترک از عرضه گوشتهای خام (۶) بازدید مشترک از عرضه گوشتهای خام (۲)

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اخبار اختصاصی:مسابقه داستان نویسی با هوش مصنوعی

26 آبان 1403

اطلاعیه:ورود به سایت دفتر بهبود تغذیه

18 مرداد 1402

اطلاعیه:پویش مجازی سلامت در نوروز

02 فروردین 1402