بازدید کارشناسان سلامت محیط از مکان های عرضه و فروش مواد غذایی حساس
در راستای طرح بسیج سلامت نوروزی کارشناسان سلامت محیط از مکان های عرضه و فروش مواد غذایی حساس بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، کارشناسان سلامت محیط در این بازدید از چند واحد صنفی کبابی، ساندویچی، غذای بیرون بر و بستنی فروشی در سطح شهر بازدید کردند و از نزدیک درجریان نواقص و مشکلات بهداشتی این اماکن قرار گرفتند و مشکلات بهداشتی اماکن بازدید شده را به متصدیان گوشزد و از متصدیان این اماکن خواستن تا در موقع تهیه و عرضه مواد غذایی استفاده از روپوش تمیز، دستکش وکلاه را فراموش نکنند و در ادامه موارد استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی برای عرضه و فروش مواد غذایی داغ تاکید کردند و اندازه گیری میزان نمک مواد غذایی و سنجش نمک های مورد استفاده در مواد غذایی آموزش دادند.