کارگاه آموزشی
برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه و عوامل ایجادکننده مشکلات گوارشی
در سومین روز از هفته سلامت کارگاه های آموزشی تغذیه و بیماری های رایج دستگاه گوارش جهت داوطلبین سلامت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش، در سومین روز از هفته سلامت کارگاه های آموزشی تغذیه و بیماری های رایج دستگاه گوارش جهت داوطلبین سلامت یازدهم اردیبهشت در سالن اجتماعات مرکز خدمات جامع سلامت محمدرسول الله(ص) برگزار شد.
بسیاری از عوامل وجود دارند که سیستم گوارش ما را تهدید نموده و عملکرد صحیح آن را مختل میسازند. از عمده این علل میتوان به سبک نادرست تغذیه و مصرف خودسرانه داروها اشاره نمود. در اینجا خوراکیهای موجود در رژیم غذایی بیماران گوارشی کمک میکنند تا نهتنها علائم بیماری التیام یابد، بلکه گاهاً در قالب یک عملکرد پیشگیرانه نیز بسیار توانمند ظاهر میشوند. البته عوامل جانبی دیگری مانند بارداری، تغییر مکان سکونت، وجود قارچ و انگل در معده، جراحی و درنهایت استرسهای مکرر هرکدام بهگونهای زمینهساز بیماریهای گوارشی هستند. بدین ترتیب پزشک در ابتدا به بررسی علل بروز بیماری پرداخته تا بهتر بتواند یک رژیم مناسب را ترسیم سازد.
مدرس این کارگاه آموزشی موضوعاتی از قبیل: رفلاکس و رژیم غذایی در رفلاکس معده، رژیم غذایی بیماران مبتلا به زخم پپتیک، پیشگیری از ابتلا به بیماری های گوارشی و رژیم غذایی در سوء هاضمه و .. مطالبی را بیان کردند.
نظر دهید