ثبت نام سفیران سلامت در شهرستان گراش آغاز شد.
طبق گزارش واحد آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی گراش، ثبت نام سفیران سلامت در شهرستان گراش از اسفندماه 1394 آغاز شد که پیش بینی می شود 11 هزار و 750 نفر در این طرح ثبت نام کنند.
رعنا جعفری زاده مسئول واحد آموزش و ارتقا سلامت گفت: برنامه خودمراقبتی هشتمین برنامه طرح تحول نظام سلامت است که به دلیل فراهم نبودن زیرساخت ها با تاخیر شروع شد.
وی افزود : هدف از این طرح مشارکت مردم در تامین و حفظ سلامت خود و خانواده هایشان است لذا در این طرح هر خانواده یک نفر را به عنوان سفیر سلامت مشخص می کند که این سفیر سلامت باید دارای حداقل سواد سلامت، مورد اعتماد اعضای خانواده بوده و ترجیحا مادر خانواده باشد که خانواده ها می توانند با مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی در شهرها و خانه های بهداشت در روستاها ثبت نام کنند.
رعنا جعفری زاده در ادامه در خصوص این طرح گفت: : مرحله نخست این برنامه از ابتدای دی سال 94 با آموزش تمامی کارشناسان و پزشکان سلامت شروع شد و مرحله دوم این طرح با ثبت نام خانواده ها بطور رسمی از اسفند ماه 94 آغاز شده است.سفیران با آموزش های از پیش مشخص شده و ثبت مشخصات هویتی و سلامتی خانواده در سامانه سفیران سلامت، بطور مرتب با کارشناسان حوزه سلامت در ارتباط هستند و راهنمایی های لازم را در جهت ارتقای سلامت اعضای خانواده دریافت می کنند و در صورتی که خانواده ای این خصوصیات را برای سفیر خود نداشته باشد از سفیر سلامت افتخاری استفاده میکند. مسئول برنامه سفیر سلامت گفت : کارشناسان سلامت نرم افزار مربوطه را بر روی گوشی تلفن همراه سفیر نصب می کنند لذا در صورت نداشتن گوشی در روستاها با مراجعه به خانه های بهداشتی از سیستم این مرکز استفاده می کنند.سفیر سلامت در این طرح در زمینه چهار برنامه خودمراقبتی، کتاب ناخوشی های جزئی، مدیریت بیماری های حاد و مدیریت بیماری های مزمن فعالیت می کند. وی در پایان افزود: در یک برنامه پنج ساله، پیش بینی می شود هر سال 20 درصد جذب این برنامه شوند و تا پایان این طرح مشارکت 100 درصدی مردم صورت گیرد.