طرح ضربت جمع آوری مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته اجرا شد
در این طرح که در راستای حفظ سلامت شهروندان و ارتقای شاخص های تغذیه ای انجام شد، سه اکیپ دو نفره از بازرسان بهداشت ضمن بازدید از تمامی اماکن و مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی، با حضور در رستوران ها چک لیست رستوران های دوستدار سلامت نیز با هدف کاهش بیماری های قلبی، عروقی ناشی از مصرف روغن، تمک تکمیل کردند.
گفتنی است در این طرح ۲۰۰ کیلوگرم اجناس تاریخ مصرف گذشته و غیرقابل مصرف کشف و ضبط شد.