قصابان در جلسه آموزشی پیشگیری از کریمه کنگو شرکت کردند
جلسه آموزشی تب کریمه کنگو با حضور مهندس مساح معاون فنی و اجرایی معاونت بهداشت، قصابان و متصدیان تهیه و توزیع گوشت با هدف آگاه سازی گروههای هدف به همت واحد مبارزه با بیماری های واگیر در دفتر معاون بهداشت برگزار شد.
در ابتدای جلسه مهندس مساح معاون فنی و اجرایی معاونت بهداشت ضمن خیر مقدم، به بیان اهمیت موضوع و نقش پیشگیری در این گروه پرداخت و خواستار رعایت حفاظت فردی افراد شد. در ادامه محمد نوروزی مسئول بیماری های واگیر به ارائه نکات آموزشی در زمینه کنترل و پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو پرداخت و از نکات قابل توجه در کنترل و پیشگیری از این بیماری مواردی همچون حفاظت فردی هنگام کار و تماس با دام، خرید دام مطمئن از مکان های مورد تایبد دامپزشکی، عدم جداسازی کنه با دست از دام و نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه در یخچال برشمرد.
در پایان قصابان و متصدیان به بیان نظرات و مشکلات مربوط به کشتارگاه و شهرداری پرداختند که مقرر شد در اسرع وقت به فرمانداری و ارگان مربوطه ارجاع داده شود .