ممنوعیت تبلیغ کالا و خدمات آسیب رسان سلامت در کمیته سلامت امنیت غذایی تصویب شد
در ابتدای جلسه دکتر محمدنبی محمدی سرپرست دانشکده علوم پزشکی گراش ضمن خوش آمدگویی، ماده ۴۸ برنامه ششم توسعه را معرفی کرد و خواستار انجام اقداماتی درخصوص پیشگیری و مقابله با بیماری ها و عامل خطرساز سلامتی که بیشترین هزینه اقتصادی و اجتماعی را در بر دارند، شد و بر لازم الاجرا بودن ممنوعیت تبلیغات کالاهای آسیب رسان سلامت بخصوص فست فودها تاکید کرد.
در ادامه مریم اکبرزاده مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی ضمن تشریح ماده ۴۸ برنامه ششم توسعه، فهرست نهایی کالاها و اقدامات آسیب رسان و تبلیغ ممنوع برای سال ۱۳۹۷ که از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابلاغ شده بود عنوان کرد. اکبرزاده گفت: فلسفه بنیادین قوانین و تکالیف مربوطه را کاهش تقاضا برای مصرف یا استفاده از خدمات و کالاهای آسیب رسان را، افزایش قیمت و ممنوعیت تبلیغات را پیشنهاد کرد و تعیین فهرست کالا را شیوع بالای مصرف در جامعه و وجود شواهد علمی و کافی برای آسیب رسانی، تفاوت بارز بین میزان آسیب و سود، جایگزین مناسب و کشش پذیری یعنی کاهش تقاضا بدنبال افزایش قیمت دانست.
در ادامه مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه افزود: طبق آمار بدست آمده در حال حاضر در شهرستان گراش گروه های سنی مختلف ۱۷درصد چاقی و ۳۱درصد اضافه وزن دارند.
و در آخر در این کمیته بعد از بحث و تبادل نظر و ارائه پیشنهادات مسئولین مصوباتی جهت اجرا شدن ماده ۴۸ برنامه توسعه بدنبال داشت که از طرف فرمانداری ابلاغ خواهد شد.