• 1397/07/10 - 11:47
  • بازدید: 87
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارکنان بهداشتی با اصول تغذیه صحیح در میانسالی آشنا شدند

کارگاه اموزشی۲

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش،کارگاه آموزشی اصول تغذیه صحیح جهت کارکنان بهداشتی در سالن پیشگیری از سرطان برگزار شد.




مریم اکبرزاده مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه، بعنوان مدرس این کارگاه در خصوص نوع تغذیه زنان و مردان میانسال، ریز مغذی های مورد نیاز بدن، عوامل تاثیرگذار بر سلامت و خواص بعضی از مواد غذایی بر بیماری ها مطالبی را آموزش داد. اکبرزاده در حاشیه این کارگاه گفت:« با توجه به اینکه دروران بزرگسالی طیف وسیعی از زندگی انسان را تشکیل می دهد و حداکثر قدرت باروری انسان در این گروه سنی است و سلامت میانسالان جامعه می تواند تعیین کننده رشد و توسعه اجتماعی اقتصادی و فرهنگی آن کشور باشد لذا توجهات ویژه تغذیه ای در این دوران حائز اهمیت است بر اساس تحقیقات نشان داده شده ۶۰% موارد دیابت نوع ۲، ۵۰% بیماری های قلبی عروقی و ۳۰ تا ۴۰% موارد سرطان با رعایت تغذیه صحیح قابل پیشگیری است.» 



 
  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 7660
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

کارگاه اموزشی

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اخبار اختصاصی:مسابقه داستان نویسی با هوش مصنوعی

26 آبان 1403

اطلاعیه:ورود به سایت دفتر بهبود تغذیه

18 مرداد 1402

اطلاعیه:پویش مجازی سلامت در نوروز

02 فروردین 1402