کارکنان معاونت بهداشت با تولید محصولات خانگی آشنا شدند
کارگاه توانمندسازی کارکنان در تولید محصولات خانگی با هدف اقتصاد مقاومتی به همت واحد بهبود تغذیه جامعه و با همکاری جهاد کشاورزی در دفتر معاونت بهداشتی برگزار شد.
مریم اکبرزاده مسئول بهبود تغذیه جامعه ضمن خوش آمدگویی در مقدمه گفت :با توجه به انواع تحریم های غیر انسانی از سوی دولت های غربی و دور اندیشی مقام معظم رهبری با اصطلاح اقتصاد مقاومتی که موجب ایجاد الگویی راهگشا و استراتژیک جهت تغییر مسیر حرکت اقتصادی شده است.وی در ادامه افزود:یکی از ابعاد مردم در زمینه اقتصاد مقاومتی دستیابی به امنیت غذایی پایدار یعنی دسترسی فیزیکی و اقتصادی تمام افراد در همه اوقات به غذای سالم و کافی است که برای رسیدن به این هدف موانعی وجود دارد که باعث کاهش دسترسی اقتصادی به غذا می شود ،اکبرزاده گفت:ما می خواهیم با پیروی از اقتصاد مقاومتی و سیاستهای مربوط به آن اصلاح الگوی مصرف و کاهش دور ریز مواد غذایی و از همه مهمتر ایجاد دسترسی مناسب به غذا ،امنیت غذایی را برقرار کنیم .
سپس مهندس دلیر از جهاد کشاورزی ،روش کاشت سبزیجات در خانه های آپارتمانی توضیح داد و با حضور کارکنان معاونت بهداشت در فضای باز بصورت عملی با نحوه کاشت انواع بذر آشنا شدند.
همچنین از طرف جهاد کشاورزی بذر به همراه راهنمای جدول کشت سبزیجات از طرف جهاد بین کارکنان توزیع شد. درپایان به برنده مسابقه ایمنی غذا که در این کارگاه برگزار شد به قید قرعه جایزه اهدا شد.