• 1404/03/07 - 11:46
  • بازدید: 133
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با هدف مقابله با پشه آئدس

کارگروه سلامت امنیت غذایی گراش با موضوع مقابله با پشه آئدس برگزار شد

جلسه کارگروه سلامت امنیت غذایی با هدف کنترل و مقابله با پشه آئدس مهاجم و بیماری‌های منتقله ناشی از آن، در فرمانداری گراش برگزار شد. در این جلسه موضوعاتی همچون: راه‌های کنترل و پیشگیری و روش‌های قطع زنجیره انتقال بیماری تب دانگ، بهبود بهداشت آب و فاضلاب و روان آب‌ها، بهسازی محیط‌ زیست، جمع‌آوری لاستیک‌های مستهلک، آموزش و اطلاع‌رسانی و... مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. https://B2n.ir/sb8233

 


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت گراش:

جلسه کارگروه سلامت امنیت غذایی با هدف کنترل و مقابله با پشه آئدس مهاجم و بیماری‌های منتقله ناشی از آن، در فرمانداری گراش برگزار شد.

در این جلسه موضوعاتی همچون: راه‌های کنترل و پیشگیری و روش‌های قطع زنجیره انتقال بیماری تب دانگ، بهبود بهداشت آب و فاضلاب و روان آب‌ها، بهسازی محیط‌ زیست، جمع‌آوری لاستیک‌های مستهلک، آموزش و اطلاع‌رسانی و... مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

محمود طاهرزاده، فرماندار گراش حفظ و صیانت از سلامت عمومی شهرستان را جز اولویت‌های مهم همه دستگاه اجرایی دانست و جلب همکاری همه ادارات را در جهت جلوگیری از تکثیر پشه آئدس در شهرستان گراش هدف از تشکیل این کارگروه عنوان کرد.

 

دکتر سعید مهروری معاون بهداشت: تا کنون در شهرستان گراش پشه آئدس صید نشده است ولی لازم است آمادگی لازم را جهت مقابله با این پشه مهاجم را داشته باشیم و با استفاده از بهسازی محیط‌هایی که امکان زندگی برای پشه آئدس در آنها وجود دارد از تکثیر این پشه جلوگیری‌ کنیم.

 محمد نوروزی معاون فنی و اجرایی و رئیس گروه بیماری‌های معاونت بهداشت: هرچند که در اکثر موارد مبتلایان به تب دانگ عوارض ناشی از این بیماری شدید نیست ولی اهمیت این بیماری در این است که در صورت وجود همه عوامل چرخه انتقال، رشد انفجاری موارد ابتلا می‌تواند بار مراجعه به اورژانس‌های بیمارستان را به صورت غیر منتظره‌ای افزایش دهد و سیستم بهداشتی درمانی را برای مدت‌ها مختل کند.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 18124
کلمات کلیدی
محمد اسماعیلی
خبرنگار

محمد اسماعیلی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید