جشنواره غذای سنتی سالم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت در چهارمین روز از هفته سلامت غرفه تغذیه با مدیریت مریم اکبرزاده مسئول بهبود تغذیه جامعه و با همکاری معاونت غذا و دارو و درمان جشنواره غذای سنتی سالم در محل نمایشگاه برگزار شد.
با توجه به فراخوان جشنواره غذای سنتی سالم، بانوان گراش و پرسنل دانشکده علوم پزشکی با اماده سازی غذاهای سنتی در این جشنواره به رقابت پرداختند. این غذاها با توجه به ملاک هایی همچنون میزان استفاده از نمک و روغن، سالم بودن، استفاده از سبزیجات، روش پخت، تزیین غذا و ارزش غذایی توسط کارشناسان داوری و به نفرات برتر به رسم یادبود جوایزی اهدا شد.
مریم اکبرزاده هدف از برگزاری این جشنواره ترغیب خانواده ها به استفاده از غذای سالم، بهداشتی و بومی و پرهیز از غذاهای آماده و فست فود عنوان کرد.