• 1396/02/06 - 03:53
  • بازدید: 35
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جشنواره غذای سنتی سالم برگزار شد

۱جشنواره-تغذیه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت در چهارمین روز از هفته سلامت غرفه تغذیه با مدیریت مریم اکبرزاده مسئول بهبود تغذیه جامعه و با همکاری معاونت غذا و دارو و درمان جشنواره غذای سنتی سالم در محل نمایشگاه برگزار شد.



با توجه به فراخوان جشنواره غذای سنتی سالم، بانوان گراش و پرسنل دانشکده علوم پزشکی با اماده سازی غذاهای سنتی در این جشنواره به رقابت پرداختند. این غذاها با توجه به ملاک هایی همچنون میزان استفاده از نمک و روغن، سالم بودن، استفاده از سبزیجات، روش پخت، تزیین غذا و ارزش غذایی توسط کارشناسان داوری و به نفرات برتر به رسم یادبود جوایزی اهدا شد.



مریم اکبرزاده هدف از برگزاری این جشنواره ترغیب خانواده ها به استفاده از غذای سالم، بهداشتی و بومی و پرهیز از غذاهای آماده و فست فود عنوان کرد.

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 7933
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

۲جشنواره-تغذیه ۳جشنواره-غدا

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اخبار اختصاصی:مسابقه داستان نویسی با هوش مصنوعی

26 آبان 1403

اطلاعیه:ورود به سایت دفتر بهبود تغذیه

18 مرداد 1402

اطلاعیه:پویش مجازی سلامت در نوروز

02 فروردین 1402