• 1396/07/05 - 11:10
  • بازدید: 55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هیئت های مذهبی گراش با نکات بهداشتی طبخ نذورات آشنا شدند

جلسه طبخ نذورات

جلسه هماهنگی با هیئت های مذهبی،حسینیه ها و مساجد در خصوص نوع طبخ نذورات و رعایت نکات بهداشتی در توزیع آن با حضور معاون فنی و اجرائی ،مسئول بهبود تغذیه جامعه ، مسئول بهداشت محیط و تعدادی از مسئولین هیئت های مذهبی در دفتر معاون فنی و اجرائی برگزار شد.


مهندس مساح معاون فنی و اجرایی هدف از تشکیل این جلسه مدیریت و نظارت مسئولین هیئت ها بر طبخ و توزیع مواد غذایی و همکاری با بازرسین بهداشت و استفاده از ظروف مناسب یکبار مصرف جهت توزیع مواد غذایی عنوان کرد. مهندس مساح گفت:کارهایی که اجر معنوی آن مجل و محرز است بایستی به شکلی انجام شود که سلامت مردم و حتی محیط زیست را هم مد نظر قرار دهد. وی افزود: با بکارگیری روش های مناسب طبخ و الگوهای تغذیه ای کم نمک و کم چربی و عدم رها سازی زباله های پلاستیکی ناشی از ظرف یکبار مصرف ،سلامت مردم را هم تضمین و تامین کنیم.


سپس مریم اکبر زاده مسئول بهبود تغذیه جامعه ضمن تشریح طرح دوستدار سلامت جهت مراکز پخت ،توصیه های بهداشتی ذیل در طبخ و توزیع نذورات ایام محرم و سایر مناسبت ها بیان کرد:


 ۱- رعایت استاندارد نمک و روغن در طبخ غذا


۲ - استفاده از فراورده های خام دامی با کشتار مجاز


۳ - نگهداری مواد غذایی پخته شده حداکثر به مدت ۲ ساعت در دمای محیط


۴- عدم نگهداری مواد غدائی خام و پخته شده در مجاورت هم در یخچال


۵- رعایت مراحل چهارگانه سالم سازی سبزیجات و توزیع آن بصورت بسته بندی شده


۶- عدم استفاده از ظروف یکبار مصرف جهت نوشیدنی و مواد غذایی گرم و جایگزین شدن ظروف یکبار مصرف آلومنیومی یا سلولزی (فوم) به جای آن


۷- جلوگیری از فرو بردن لیوان ، پارچ به داخل ظرف محتوی آب و شربت


۸- حذف نوشابه از بسته های مواد غذایی نذری



و در پایان مقرر شد تمامی افراد به طور مستقیم با تهیه غذا در ارتباط هستند مارک تندرستی داشته باشند و جهت این افراد صدور کارت و انجام آزمایشات به صورت رایگان انجام شود.

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 8645
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اخبار اختصاصی:مسابقه داستان نویسی با هوش مصنوعی

26 آبان 1403

اطلاعیه:ورود به سایت دفتر بهبود تغذیه

18 مرداد 1402

اطلاعیه:پویش مجازی سلامت در نوروز

02 فروردین 1402