هیئت های مذهبی گراش با نکات بهداشتی طبخ نذورات آشنا شدند
جلسه هماهنگی با هیئت های مذهبی،حسینیه ها و مساجد در خصوص نوع طبخ نذورات و رعایت نکات بهداشتی در توزیع آن با حضور معاون فنی و اجرائی ،مسئول بهبود تغذیه جامعه ، مسئول بهداشت محیط و تعدادی از مسئولین هیئت های مذهبی در دفتر معاون فنی و اجرائی برگزار شد.
مهندس مساح معاون فنی و اجرایی هدف از تشکیل این جلسه مدیریت و نظارت مسئولین هیئت ها بر طبخ و توزیع مواد غذایی و همکاری با بازرسین بهداشت و استفاده از ظروف مناسب یکبار مصرف جهت توزیع مواد غذایی عنوان کرد. مهندس مساح گفت:کارهایی که اجر معنوی آن مجل و محرز است بایستی به شکلی انجام شود که سلامت مردم و حتی محیط زیست را هم مد نظر قرار دهد. وی افزود: با بکارگیری روش های مناسب طبخ و الگوهای تغذیه ای کم نمک و کم چربی و عدم رها سازی زباله های پلاستیکی ناشی از ظرف یکبار مصرف ،سلامت مردم را هم تضمین و تامین کنیم.
سپس مریم اکبر زاده مسئول بهبود تغذیه جامعه ضمن تشریح طرح دوستدار سلامت جهت مراکز پخت ،توصیه های بهداشتی ذیل در طبخ و توزیع نذورات ایام محرم و سایر مناسبت ها بیان کرد:
۱- رعایت استاندارد نمک و روغن در طبخ غذا
۲ - استفاده از فراورده های خام دامی با کشتار مجاز
۳ - نگهداری مواد غذایی پخته شده حداکثر به مدت ۲ ساعت در دمای محیط
۴- عدم نگهداری مواد غدائی خام و پخته شده در مجاورت هم در یخچال
۵- رعایت مراحل چهارگانه سالم سازی سبزیجات و توزیع آن بصورت بسته بندی شده
۶- عدم استفاده از ظروف یکبار مصرف جهت نوشیدنی و مواد غذایی گرم و جایگزین شدن ظروف یکبار مصرف آلومنیومی یا سلولزی (فوم) به جای آن
۷- جلوگیری از فرو بردن لیوان ، پارچ به داخل ظرف محتوی آب و شربت
۸- حذف نوشابه از بسته های مواد غذایی نذری
و در پایان مقرر شد تمامی افراد به طور مستقیم با تهیه غذا در ارتباط هستند مارک تندرستی داشته باشند و جهت این افراد صدور کارت و انجام آزمایشات به صورت رایگان انجام شود.