• 1401/08/24 - 12:03
  • بازدید: 128
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه آموزشی بهبود تغذیه کارکنان در فرمانداری

کارگاه آموزشی بهبود تغذیه با موضوع اصلاح الگو مصرف چربی‌ها با هدف ارتقا سلامت در فرمانداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش، کارگاه آموزشی بهبود تغذیه با هدف ارتقا سلامت کارکنان جهت کارکنان ادارات فرمانداری، راه و شهرسازی چهارشنبه هجدهم آبان ماه در فرمانداری برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی در خصوص چربی های اشباع( پنیر پیتزا، لبنیات پرچرب، سوسیس، کالباس، همبرگر، کلوچه و انواع دسر ) و غیر اشباع ( روغن زیتون، روغن کانولا، آووکادو، بادام، فندق و کنجد و روغن دانه کتان، روغن کانولا،  روغن آفتابگردان، روغن ذرت، گردو و ماهی یافت می شوند ) و چربی های ترانس (غذاهای فرآوری شده) ارائه داده شد.

توصیه بهداشتی کارشناس تغذیه در هنگام خرید روغن: در هنگام انتخاب روغن‌ها به برچسب تغذیه ای آن توجه کنید و در صورتی که بخش مربوط به اسید چرب ترانس آن قرمز بود آن روغن را انتخاب نکنید.

در حاشیه این کارگاه آموزشی مراقبت‌های بهداشتی و خدمات بهداشتی جهت کارکنان انجام شد.

  • گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 11952
کلمات کلیدی
سمیه سادات خرم روز
خبرنگار

سمیه سادات خرم روز

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اخبار اختصاصی:مسابقه داستان نویسی با هوش مصنوعی

26 آبان 1403

اطلاعیه:ورود به سایت دفتر بهبود تغذیه

18 مرداد 1402

اطلاعیه:پویش مجازی سلامت در نوروز

02 فروردین 1402