کارگاه آموزشی بهبود تغذیه کارکنان در فرمانداری
کارگاه آموزشی بهبود تغذیه با موضوع اصلاح الگو مصرف چربیها با هدف ارتقا سلامت در فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش، کارگاه آموزشی بهبود تغذیه با هدف ارتقا سلامت کارکنان جهت کارکنان ادارات فرمانداری، راه و شهرسازی چهارشنبه هجدهم آبان ماه در فرمانداری برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی در خصوص چربی های اشباع( پنیر پیتزا، لبنیات پرچرب، سوسیس، کالباس، همبرگر، کلوچه و انواع دسر ) و غیر اشباع ( روغن زیتون، روغن کانولا، آووکادو، بادام، فندق و کنجد و روغن دانه کتان، روغن کانولا، روغن آفتابگردان، روغن ذرت، گردو و ماهی یافت می شوند ) و چربی های ترانس (غذاهای فرآوری شده) ارائه داده شد.
توصیه بهداشتی کارشناس تغذیه در هنگام خرید روغن: در هنگام انتخاب روغنها به برچسب تغذیه ای آن توجه کنید و در صورتی که بخش مربوط به اسید چرب ترانس آن قرمز بود آن روغن را انتخاب نکنید.
در حاشیه این کارگاه آموزشی مراقبتهای بهداشتی و خدمات بهداشتی جهت کارکنان انجام شد.
نظر دهید