کارگاه آموزشی مدیریت تغذیه در بحران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت قبهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش، کارگاه آموزشی مدیریت تغذیه در بحران روز بیست و یکم مهرماه در سالن کنفرانس ارد برگزار شد.
مریم اکبرزاده مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه بعنوان مدرس این کارگاه آموزشی مطالبی درخصوص تاثیر بحران ها بر وضعیت غذا، امدادهای تغذیه ای برنامه های تغذیه، نحوه محاسبه انرژی مورد نیاز، ویژگی های سبد غذایی در مراحل بحران، گروه های آسیب پذیر تغذیه ای در بحران ها و برنامه ریزی در برنامه تغذیه تکمیلی آن ها و نحوه ی طبقه بندی شدت سوء تغذیه در جمعیت حادثه دیده، آموزش داد.
اکبرزاده در حاشیه این کارگاه، هدف اصلی مدیریت تغذیه در بحران، پیشگیری از شیوع سوء تغذیه و جلوگیری از بروز موارد جدید سوء تغذیه و ارتقاء کیفیت خدمات تغذیه ای در بحران عنوان کرد، اکبرزاده درخصوص همکاری سازمان ها زیربط مدیریت تغذیه در بحران گفت:« سازمان های زیربط در مراحل چهارگانه بحران (پیشگیری، آمادگی، پاسخ دهی و بازتوانی) به منظور تامین انرژی کافی برای عموم مردم و سالم بودن مواد غذایی همکاری دارند.»