• 1397/07/22 - 08:40
  • بازدید: 75
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه آموزشی مدیریت تغذیه در بحران برگزار شد

مدیریت تغذیه در بحران

به گزارش روابط عمومی معاونت قبهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش، کارگاه آموزشی مدیریت تغذیه در بحران روز بیست و یکم مهرماه در سالن کنفرانس ارد برگزار شد.


مریم اکبرزاده مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه بعنوان مدرس این کارگاه آموزشی مطالبی درخصوص تاثیر بحران ها بر وضعیت غذا، امدادهای تغذیه ای برنامه های تغذیه، نحوه محاسبه انرژی مورد نیاز، ویژگی های سبد غذایی در مراحل بحران، گروه های آسیب پذیر تغذیه ای در بحران ها و برنامه ریزی در برنامه تغذیه تکمیلی آن ها و نحوه ی طبقه بندی شدت سوء تغذیه در جمعیت حادثه دیده،  آموزش داد.


اکبرزاده در حاشیه این کارگاه، هدف اصلی مدیریت تغذیه در بحران، پیشگیری از شیوع سوء تغذیه و جلوگیری از بروز موارد جدید سوء تغذیه و ارتقاء کیفیت خدمات تغذیه ای در بحران عنوان کرد، اکبرزاده درخصوص همکاری سازمان ها زیربط مدیریت تغذیه در بحران گفت:« سازمان های زیربط در مراحل چهارگانه بحران (پیشگیری، آمادگی، پاسخ دهی و بازتوانی) به منظور تامین انرژی کافی برای عموم مردم و سالم بودن مواد غذایی همکاری دارند.»



 
  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 8044
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اخبار اختصاصی:مسابقه داستان نویسی با هوش مصنوعی

26 آبان 1403

اطلاعیه:ورود به سایت دفتر بهبود تغذیه

18 مرداد 1402

اطلاعیه:پویش مجازی سلامت در نوروز

02 فروردین 1402