کمیته امنیت غذایی در فرمانداری تشکیل شد
کمیته امنیت غذایی با موضوع تکریم سالمندان بمناسبت هفته سالمند، روز جهانی تخم مرغ و اجرای طرح رستوران دوستدار سلامت با حضور معاون فرماندار،قائم مقام معاونت بهداشتی، معاون درمان، معاون فنی و اجرائی معاونت بهداشتی و روسای ادارات در فرمانداری برگزار شد.
در این جلسه مریم اکبرزاده مسئول بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی ضمن گرامی داشت ۱۷مهرماه مصادف با روز جهانی تخم مرغ و بیان خواص مصرف تخم مرغ، در خصوص اجرای طرح رستوران دوستدار سلامت توضیحاتی داد و سپس به تشریح وضعیت تغذیه شهرستان پرداخت.
همچنین در این جلسه با توجه به ایام محرم و مجالس عزاداری ها، در خصوص تداوم نظارت بازرسین بهداشت محیط بر نذورات و عدم استفاده از ظروف یکبار مصرف برای مواد غذایی داغ به دلیل سرطان زا بودن بحث و گفتگو شد.