• 1396/07/04 - 16:50
  • بازدید: 63
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کمیته امنیت غذایی در فرمانداری تشکیل شد

بررسی طرح رستوران دوستدار سلامت

کمیته امنیت غذایی با موضوع تکریم سالمندان بمناسبت هفته سالمند، روز جهانی تخم مرغ و اجرای طرح رستوران دوستدار سلامت با حضور معاون فرماندار،قائم مقام معاونت بهداشتی، معاون درمان، معاون فنی و اجرائی معاونت بهداشتی و روسای ادارات در فرمانداری برگزار شد.


در این جلسه مریم اکبرزاده مسئول بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی ضمن گرامی داشت ۱۷مهرماه مصادف با روز جهانی تخم مرغ و بیان خواص مصرف تخم مرغ، در خصوص اجرای طرح رستوران دوستدار سلامت توضیحاتی داد و سپس به تشریح وضعیت تغذیه شهرستان پرداخت.



همچنین در این جلسه با توجه به ایام محرم و مجالس عزاداری ها، در خصوص تداوم نظارت بازرسین بهداشت محیط بر نذورات و عدم استفاده از ظروف یکبار مصرف برای مواد غذایی داغ به دلیل سرطان زا بودن بحث و گفتگو شد.


  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 8644
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

بررسی طرح رستوران دوستدار سلامت۲

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اخبار اختصاصی:مسابقه داستان نویسی با هوش مصنوعی

26 آبان 1403

اطلاعیه:ورود به سایت دفتر بهبود تغذیه

18 مرداد 1402

اطلاعیه:پویش مجازی سلامت در نوروز

02 فروردین 1402