اجرای طرح رستوران دوستدار سلامت
در حاشیه این بازدیدها مهندس علیرضا مساح معاون فنی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اجرایی شدن این طرح را منوط بر همکاری کلیه سازمان های ذیربط دانست وی گفت: «در خوشبینانه ترین حالت وزارت بهداشت در امر سلامت تنها ۲۵٪ نقش را می تواند برعهده بگیرد و تاثیرگذاز باشد.» مساح افزود:«با همه این شرایط ما مصمم هستیم تا این طرح در شهرستان به مرحله اجرا در آوریم چرا که امروزه آمار مرگ و میرها ناشی از بیماری های قلبی و عروقی که یکی از علت های آن تغذیه نا مناسب و شیوه زندگی ناسالم می باشد در بالاترین حد خود قرار گرفته و بایستی هرچه سریع تر جهت کاهش این روند اقدامات لازم صورت گیرد.»
در ادامه مریم اکبرزاده مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه هدف از اجرای این طرح را پیشگیری از بیماری های غیر واگیر مرتبط با تغذیه، مانند بیماری های قلبی عروقی، چاقی، فشار خون و دیابت عنوان کرد. اکبرزاده گفت:«در راستای اجرای این برنامه ایده های متعددی وجود دارد که در قدم اول حذف نمکدان و عدم استفاده از روغن های جامد و نیمه جامد در رستوران ها و بیرون برها در دستور کار قرار داده ایم.»