• 1399/02/14 - 04:46
  • بازدید: 91
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اجرای طرح ویژه کنترل و نظارت بر کلیه مراکز عرضه مواد غذایی

بازدید محیط

 طرح ویژه کنترل و نظارت بر کلیه مراکز عرضه مواد غذایی از ابتدای ماه مبارک رمضان لغایت عید سعید فطر توسط کارشناسان معاونت بهداشت در سطح شهرستان در حال اجرا می باشد.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش، کارشناسان معاونت بهداشت همزمان با فرارسیدن ماه رمضان به منظور حفظ سلامت شهروندان و روزه‌داران و ارتقای سطح سلامت مواد غذایی اقدام به اجرای این طرح کرده اند. در این طرح با تشکیل اکیپ‌های بازرسی در سه شیفت صبح، عصر(قبل از افطار) و شیفت شبانه (بعد از افطار) ضمن بازدید و نظارت بر نحوه عرضه انواع مواد غذایی مرتبط با ماه مبارک رمضان آموزش‌های لازم در خصوص رعایت بهداشت فردی بهداشت ابزار و لوازم کار و بهداشت مواد غذایی را به کلیه متصدیان و فروشندگان مواد غذایی ارائه می نمایند. و به منظور صحت سلامت مواد غذایی از جمله زولبیا و بامیه ،لبنیات، آش و حلیم و... نمونه برداری و به آزمایشگاه مواد غذایی ارسال می گردد.






  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 8068
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

b3b97046-6162-4d9d-bc21-d56c4000c1a5 ۰۲b8982d-bbc9-4b9c-9f68-f9028d38f5fc ۱b3b1fd3-bb9c-418f-ab51-ed83833ff6aa

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اخبار اختصاصی:مسابقه داستان نویسی با هوش مصنوعی

26 آبان 1403

اطلاعیه:ورود به سایت دفتر بهبود تغذیه

18 مرداد 1402

اطلاعیه:پویش مجازی سلامت در نوروز

02 فروردین 1402