بمناسبت هفته بسیج ملی تغذیه جشنواره غذای بومی برگزار شد
بمناسبت هفته بسیج ملی تغذیه جشنواره غذای سالم ویژه پایگاه های بسیج به همت واحد بهبود تغذیه جامعه و با همکاری بسیج جامعه پزشکی و معاونت غذا و دارو، با حضور معاون فنی و اجرایی، فرمانده سپاه بسیج مقاومت، مسئول بسیج جامعه پزشکی، مسئولین ستادی دانشکده و معاونت بهداشتی در پایگاه فاطمیه برگزار شد.
این غذاها با توجه به ملاک هایی همچون میزان استفاده از نمک و روغن و استفاده از سبزیجات و ارزش غذایی، توسط مسئول بهبود تغذیه جامعه و دیگر مسئولین داوری و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.
مریم اکبرزاده مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه هدف از برگزاری این جشنواره ترغیب خانواده ها به استفاده از غذای سالم و بومی به منظور پیشگیری از چاقی عنوان کرد.