بمناسبت هفته ملی بسیج تغذیه از رستوران،اغذیه فروشی و سوپرمارکت ها بازدید بعمل آمد
بمناسبت هفته ملی بسیج تغذیه در قالب طرح ضربت از رستوران، اغذیه فروشی و سوپرمارکت ها بازدید بعمل آمد. این برنامه با همکاری واحد بهبود تغذیه جامعه و بهداشت محیط با هدف فرهنگ سازی در مصرف نمک یددار و عدم مصرف روغن های جامد و نیمه جامد انجام شد.
گروه ضربت ضمن بازدید، یدسنجی نمک مورد استفاد و همچنین بررسی نوع روغن های مصرفی از لحاظ اسیدهای چرب ترانس بالا و اشباع در رستوران، فست فود و سوپرمارکت ها را بررسی و پوسترهای نمک و روغن کمتر در این مکان ها نصب کردند.