• // - 08:44
  • بازدید: 136
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به همت و میزبانی معاونت بهداشت برگزار شد

تجلیل از فعالین پویش ملی سلامت، داوطلبین سلامت و هیات امنا و خیرین حوزه بهداشت

دکتر مهدی محسن زاده، رییس علوم پزشکی گراش ضمن ابراز خرسندی از کسب مقام دوم کشوری در پویش ملی سلامت، از فعالین این پویش، بویژه کارکنان معاونت بهداشت قدردانی کرد

 
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش، در جلسه هیات رییسه این هفته علوم پزشکی گراش که به میزبانی معاونت بهداشت برگزار شد، از فعالین پویش ملی سلامت، داوطلبین سلامت، اعضای هیات امنا معاونت بهداشت و خیرین حوزه معاونت بهداشت تجلیل شد.
در ابتدای مراسم، دکتر مهدی محسن زاده، رییس علوم پزشکی گراش ضمن ابراز خرسندی از کسب مقام دوم کشوری در پویش ملی سلامت، از فعالین این پویش، بویژه کارکنان معاونت بهداشت قدردانی کرد.
دکتر محسن زاده افزود: کسب موفقیت در این برنامه‌ ی ملی نتیجه همدلی، همکاری و تعامل بین مجموعه بزرگ علوم پزشکی بود و در این مجموعه هر وقت شاهد تعامل بین معاونت‌ها و بخش‌های مختلف علوم پزشکی بودیم، به موفقیت‌های خوبی دست یافتیم.
 
رییس دانشکده علوم پزشکی گراش با اشاره به همکاری سازمانهای و نهادهای مرتبط، از همکاری داوطلبین سلامت، اورژانس۱۱۵، هلال احمر و سپاه نیز قدردانی کرد.
در این برنامه، گزارش عملکرد کلی یکساله معاونت بهداشت، عملکرد واحدهای مختلف معاونت، عملکرد پویش ملی سلامت ارائه شد.
تقدیر از اعضای هیات رییسه با اهدای لوح سپاس و تندیس پویش ملی سلامت توسط معاونت بهداشت، تجلیل از فعالین و کارکنان دست اندرکار این پویش، تقدیر از داوطلبین سلامت بخش دیگر این برنامه بود.
 
در پایان، نشست هم اندیشی نیز با حضور اعضای هیات امنا و خیرین و حامیان معاونت بهداشت برگزار و از آنان با اهدای لوح سپاس و تندیس تقدیر شد.
  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 15339
کلمات کلیدی
محمد اسماعیلی
خبرنگار

محمد اسماعیلی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اطلاعیه:تک فرزندی

21 بهمن 1403

اخبار اختصاصی:مسابقه داستان نویسی با هوش مصنوعی

26 آبان 1403