جشنواره غذای سنتی برگزار شد
در سومین روز از هفته سلامت جشنواره غذای سنتی و سالم به همت واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت و با همکاری معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی گراش در محل نمایشگاه سلامت برگزار شد.
با توجه به فراخوان جشنواره غذای سنتی و سالم، بانوان گراش و پرسنل دانشکده علوم پزشکی با آماده سازی غذاهای سنتی و سالم در این جشنواره به رقابت پرداختند. این غذاها با توجه به ملاک هایی همچنون روش پخت، استفاده از سبزیجات، میزان استفاده از نمک و روغن، سالم بودن، تزیین غذا و ارزش غذایی توسط کارشناسان داوری و به افراد شرکت کننده ای که بالاترین امتیاز کسب کردند جوایزی به رسم یادبود تقدیم شد.