• 1394/05/27 - 03:13
  • بازدید: 104
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

سلامتی خود را تضمین کنید:

111111111
کلسترول

  • برای پیشگیری ازبیماری قلبی از همین امروز شروع کنیم فردا دیر است.

  • لبیات خیلی كم چربی (ماست و شیر 5/1 % چربی) مصرف کنید.

  • از خوردن سوسیس و كالباس ، شیرینی های پر چربی و پر خامه ، سس ها و كباب های كوبیده كه پر از چربی است ، آبگوشت پر چربی پرهیز كنید .قبل از پخت چربیهای قابل رویت گوشت و مرغ را جدا نمایید.

  • از سرخ کردن مواد غذایی خود داری کنید و حتی الامکان از غذاهای آب پز، بخارپز و کبابی استفاده شود.

  • قندهای ساده مثل شكر ، قند و شیرینی را كمتر مصرف کنید..

  • با انجام آزمایش خون دوره ای میزان کلسترل خون خود را کنترل کنید و از میزان کلسترول بد و کلسترول خوب خود آگاه شوید.

  • مصرف ماهی بدلیل داشتن چربی مفبد امگا 3 به صورت دو بار در هفته توصیه میشود.

  • مصرف میگو بدلیل داشتن مقداری کلسترول بصورت مداوم توصیه نمی شود.

  • مصرف تخم مرغ به 3 عدد در هفته محدود شود.






فشار خون

  • مصرف نمک را محدود کنید .

  • از خوردن تنقلات شور مثل چیپس ، پفك ، خیار شور و شور سبزیجات خودداری كنید .

  • از محصولات کم نمک یا بی نمک مانند غلات یا سبزیجات آماده نمک نزده استفاده کنید.

  • به برچسب غذایی غذاها توجه کنید چرا که به شما می گویند که در محصول مربوطه چقدر سدیم (نمک) وجود دارد


 

چاقی

  • میان انرژی دریافتی و فعالیت بدنی برای رسیدن به وزن طبیعی یا حفظ آن تعادل ایجاد کنید.

  • اگر اضافه وزن دارید حتما با رعایت رژیم غذایی اصولی به مرور وزنتان را كم كنید .

  • تسلیم مزه مطلوب غذاهای چرب و یا سایر تمایلات خودتان نشوید و برای سلامتی خود ارزش قائل شوید.

  • بیش از حد نیاز غذا نخورید.

  • مصرف مواد حاوی قند و شکر مثل شیرینیها، نوشابه ها، آبمیوه تجاری به حداقل برسانید.

  • به جای نوشابه های شیرین و گاز دار از آب و یا دوغ کم نمک بدون گاز استفاده کنید.

  • مصرف غذاهای فوری (fast food) و آماده که اغلب شور، چرب، شیرین و یا سرخ شده هستند به حداقل برسانید.

  • سعی كنید بیشتر از مواد غذایی گیاهی تغذیه كنید. میوه ها ، سبزیجات، حبوبات و غلات،كلید سلامتی شما هستند

  • از حبوبات و نانهای سبوسدار استفاده کنید .این مواد غذایی در کاهش چربی و کلسترول خون شما به شما کمک میکند.

  • ذائقه افراد از کودکی شکل می گیرد علاقه کودک به غذاهای سالم را از این دوران در ذائقه کودک پرورش دهید.

  • افراد چاق باید غذاهای کم کالری را با فاصله های یکسان در طول روز و در 5 الی 6 وعده مصرف کنند.

  • به جای سسهای چرب از سبزی ها، آب لیمو، آب آبغوره، روغن زیتون و ماست کم چرب به عنوان طعم دهنده در انواع سالادها و غذاها استفاده کنند.                                                                                                                                                                                                                      واحد غذا و دارو

      


 
  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 8378
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

22

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اخبار اختصاصی:مسابقه داستان نویسی با هوش مصنوعی

26 آبان 1403

اطلاعیه:ورود به سایت دفتر بهبود تغذیه

18 مرداد 1402

اطلاعیه:پویش مجازی سلامت در نوروز

02 فروردین 1402