• 1396/06/21 - 07:53
  • بازدید: 38
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

متصدیان مواد غذایی و خواربار فروشان با اصلاح الگوی تغذیه آشنا شدند

کنترل بیماری چاقی ۱)

کارگاه آموزشی پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی به همت واحد بهبود تغذیه جامعه و با همکاری کارشناس تغذیه و مراقب سلامت برای متصدیان مواد غذایی و خواربار فروشان شهرستان در سالن کنفرانس مرکز خدمات سلامت محمد رسول الله(ص) برگزار شد.


مریم اکبرزاده مسئول بهبود تغذیه جامعه درخصوص اضافه وزن و چاقی گفت:پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر بعنوان یک اولویت اصلی معرفی شده است ،و در میان عوامل خطر این بیماری ها ،چاقی یک ریسک فاکتور اصلی است.وی در ادامه افزود:برنامه ریزی ها برای پیشگیری و کنترل این بیماری انجام شده است که با مشارکت همه بخش های توسعه باید به اجرا گذاشته شود.


اکبرزاده گفت:این کارگاه آموزشی با تاکید بر مصرف کمتر نمک و روغن و افزایش مصرف میوه و سبزی و خواص آن به همراه ارزیابی مراقبت تغذیه ای و توزیع مکمل و ویتامین دی برای گروه هدف متصدیان مواد غذایی و خواربار فروشان شهرستان با هدف پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی و اصلاح الگوی تغذیه برگزار شد.


  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 8526
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

کنترل بیماری چاقی ۲ (۱)

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اخبار اختصاصی:مسابقه داستان نویسی با هوش مصنوعی

26 آبان 1403

اطلاعیه:ورود به سایت دفتر بهبود تغذیه

18 مرداد 1402

اطلاعیه:پویش مجازی سلامت در نوروز

02 فروردین 1402