مسئولین واحدهای ستادی با فواید تخم مرغ آشنا شدند
بمناسبت روز جهانی تخم مرغ (۱۷مهرماه)، با شعار:تغذیه ی مناسب، شادابی و سلامت، کارگاه آموزشی در خصوص فوائد تخم مرغ به همت واحد بهبود تغذیه جامعه با گروه هدف مسئولین ستادی معاونت بهداشتی در دفتر معاون بهداشت برگزار شد.
مریم اکبرزاده مسئول بهبود تغذیه جامعه در خصوص فواید و ارزش غذایی تخم مرغ گفت: خواص تغذیه ای موجود در تخم مرغ باعث شده این ماده در هرم غذایی گذاشته شود. وی افزود: ارزش غذایی یک عدد تخم مرغ معادل با ۳۰گرم انواع گوشت است و دارای ویتامین های متعددی که نیاز بدن را تامین می کند می باشد.
اکبرزاده گفت: متاسفانه به دلیل باورهای غلط در مورد کلسترول تخم مرغ، خیلی ها این ماده ی پرارزش را از سر سفره ی غذایی خود حذف کرده اند. در صورتی که تحقیقات نشان داده است خوردن تخم مرغ حتی بیش از یک عدد در روز نه تنها باعث افزایش کلسترول خون نمی شود بلکه می تواند برای عملکرد قلب هم مناسب و مفید باشد. وی در پایان توصیه کرد بدلیل خواص ویژه و منحصر به فردی که تخم مرغ دارد نباید مصرف آن در هیچ گروه سنی حذف شود حتی در بیماران مبتلا به دیابت، فشا رخون بالا و بیماری های قلبی عروقی و مصرف ان تا حدود ۳ عدد در هفته پیشنهاد می شود هرچند که در این گروه از افراد باید از خوردن غذا های پرچرب و پرنمک به همراه تخم مرغ خودداری کنند و روش پخت آن بدون روغن صورت پذیرد.