• 1394/10/12 - 07:27
  • بازدید: 38
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نانوایان،رستوران داران و اغذیه فروشان در جلسه آموزشی کاهش مصرف نمک،قند،چربی شرکت کردند.

بسیج کاهش نمک

به مناسبت بسیج ملی کاهش مصرف نمک،قند، چربی دو جلسه آموزشی مجزا با شعار "پیش به سوی زندگی بهتر، با کاهش مصرف نمک، قند، چربی به همت واحد بهبود تغذیه جامعه باگروه هدف رستوران داران و اغذیه فروشان در سالن اجتماعات مرکز بهداشتی درمانی محمد رسول الله (ص) برگزار شد. زهرا فربود مسئول اجرای برنامه هدف از برگزاری این جلسه، اصلاح شیوه پخت نان(کاهش مصرف نمک و افزایش مصرف آرد سبوس دار) و همچنین آموزش تهیه و پخت غذای سالم با شعار کاهش مصرف نمک، قند، چربی عنوان کرد. زهرا فربود مسئول واحد بهبود تغذیه گفت: در جلسه اموزشی که برای نانوایان برگزار شد، نانوایان علت کیفیت پایین نان استفاده از آردهای نامرغوب بیان کردند که بایستی با پیگیری های موثر برای افزایش کیفیت نان های سطح شهرستان گراش تلاش کرد. همچنین وی افزود: در جلسه با رستوران داران، کبابی ها و اغذیه فروشان سطح شهرستان گراش، نیز به معرفی مشخصات رستوران دوست دار سلامت پرداخته شد و از صاحبان رستوران ها خواسته شد چنانچه متقاضی اجرای معیارها و قوانین رستوران دوستدار سلامت باشند از طرف واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی حمایت میشوند و نشان دوستدار سلامت به آنها اعصا میگردد.


بسیج کاهش نمک2

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 8062
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

بسیج کاهش نمک2

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اخبار اختصاصی:مسابقه داستان نویسی با هوش مصنوعی

26 آبان 1403

اطلاعیه:ورود به سایت دفتر بهبود تغذیه

18 مرداد 1402

اطلاعیه:پویش مجازی سلامت در نوروز

02 فروردین 1402