همایش"پیش بسوی زندگی بهترباکاهش مصرف قند،نمک،چربی" برگزار شد
به مناسبت بسیج ملی کاهش مصرف نمک،قند،چربی همایش "پیش به سوی زندگی بهتر با کاهش مصرف نمک،قند،چربی به همت واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی گراش با گروه هدف اولیا مهدهای کودک تحت پوشش بهزیستی در سالن آمفی تاتر دانشکده علوم پزشکی گراش برگزار گردید.زهرا فربود مسئول برنامه هدف از برگزاری این همایش ارتقای سطح سواد تغذیه ای افراد جامعه عنوان کرد. در این همایش پیرامون مباحث مربوط به تغذیه افراد جامعه و مضرات مصرف نمک،قند،چربی و بیماری های مرتبط باآن پرداخته شد.در ادامه این همایش فضیلت بنی زمانی کارشناس غذا به اموزش برچسب خوانی مواد غذایی و نشانگرهای رنگی (چراغ راهنمای تغذیه ای)پرداخت. ایشان اضهار داشت نحوه خرید مواد غذایی بایستی براساس شرایط بدنی فرد و با توجه به چراغ راهنمای تغذیه ای مندرج برروی بسته های مواد غذایی باشد.زهرا فربود مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی گفت : بدلیل مصرف بیش از میزان مورد نیاز، آموزش ها را در سطح وسیع برای تمامی افراد جامعه لازم دانست.