• 1396/11/17 - 09:30
  • بازدید: 51
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پرسنل معاونت بهداشتی با نحوه ی پرورش قارچ آشنا شدند

کلاس آموزشی توانمندسازی۳
پرسنل معاونت بهداشتی به منظور توانمندسازی کارکنان جهت تولید محصولات خانگی و الگوی صحیح مصرف مواد غذایی با نحوه ی پرورش قارچ آشنا شدند. این جلسه اموزشی به همت واحد بهبود تغذیه جامعه برگزار شد و توسط مهندس توسلی کارشناس جهاد کشاورزی آموزش های لازم از جمله محیط کشت، نوع خاک و . . . ارائه داده شد.



گفتنی است، این برنامه دومین جلسه آموزشی در خصوص تهیه محصولات خانگی می باشد که در جلسه اول آن کارکنان معاونت بهداشتی با نحوه ی کشت سبزیجات آشنا شدند.
  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 8123
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

کلاس آموزشی توانمندسازی۱ کلاس آموزشی توانمندسازی۲

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اخبار اختصاصی:مسابقه داستان نویسی با هوش مصنوعی

26 آبان 1403

اطلاعیه:ورود به سایت دفتر بهبود تغذیه

18 مرداد 1402

اطلاعیه:پویش مجازی سلامت در نوروز

02 فروردین 1402