کارکنان معاونت بهداشت با مضرات سموم کشاورزی و کودهای شیمیایی آشنا شدند
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش، کارکنان معاونت بهداشت با مضرات سموم کشاورزی و کودهای شیمیایی و لزوم رعایت استاندارها به همت واحد بهبود تغذیه جامعه و با همکاری واحد آموزش سلامت در دفتر معاون بهداشت برگزار شد.
مریم اکبرزاده مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه هدف از برگزاری این جلسه آموزشی توانمندسازی کارکنان جهت تولید محصولات خانگی و الگوی صحیح مصرف مواد غذایی عنوان کرد.
مهندس حاج حسینی کارشناس جهاد کشاورزی بعنوان مدرس این جلسه آموزشی در خصوص مضرات سموم کشاورزی و کودهای شیمیایی و لزوم رعایت استاندارها آموزش های لازم ارائه داد.
گفتنی است، این برنامه سومین جلسه آموزشی در خصوص تهیه محصولات خانگی می باشد که در جلسه اول آن کارکنان معاونت بهداشتی با نحوه ی کشت سبزیجات ودر جلسه دوم با نحوه پرورش قارچ خانگی آشنا شدند.