کارگاه آموزشی تغذیه در بحران برگزار شد
کارگاه آموزشی تغذیه در بحران توسط واحد بهداشت محیط و تغذیه با گروه هدف مسئولان ستادی و کارکنان بهداشتی در سالن کنفرانس مرکز خدمات جامع سلامت محمد رسول الله (ص)برگزار شد.
در این کارگاه مریم اکبرزاده مسئول بهبود تغذیه جامعه درخصوص مدیریت تغذیه در بحران گفت: این مدیریت از جمله فعالیت های بین بخشی است که سازمان های زیربط باید در مراحل چهارگانه بحران یعنی پیشگیری - آمادگی- پاسخ دهی و بازتوانی، به منظور تامین انرژی کافی برای عموم مردم و سالم بودن مواد غذایی برنامه ریزی و همکاری داشته باشند.
اکبرزاده در این کارگاه به امدادهای تغذیه ای در بحران بصورت برنامه های تغذیه همگانی در قالب توزیع سبدهای غذایی تامین کننده و برنامه های تغذیه انتخابی که تامین کننده غذای اضافی برای گروه های آسیب پذیر اشاره کرد.
مسئول بهبود تغذیه جامعه هدف از برگزاری این کارگاه آماده سازی کارکنان بهداشتی در زمان بحران و پیشگیری از شیوع سوء تغذیه ناشی از کمبود دریافت انرژی، پروتئین، ریز مغذی ها و ارتقای کیفیت خدمات تغذیه ای عنوان کرد.