کارگاه آموزشی تغذیه در دوران بارداری و شیر دهی برگزار شد
کارگاه آموزشی تغذیه در دوران بارداری و شیر دهی به همت واحد بهبود تغذیه جامعه با گروه هدف بهورزان و ماما در سالن کنفرانس مرکز خدمات جامع سلامت ارد برگزار شد.
در این کارگاه مریم اکبرزاده مسئول بهبود تغذیه جامعه به اهمیت نقش تغذیه قبل و بعد از دوران بارداری، برای مادر و جنین پرداخت، اکبرزاده گفت:آگاهی و شناخت مادر درخصوص تغذیه سالم و رعایت بهداشت در دوران بارداری، سلامت مادر و جنین را تامین می کند.وی افزود:معمولا جنین از هشت هفتگی تا هفته چهلم از یک گرم به ۳۲۰۰ گرم رشد می کند که تمامی نیاز جنین به مواد مغذی برای رشد از طریق مادر به او منتقل می شود.
گفتنی است مریم اکبرزاده در این کارگاه درخصوص مباحثی از قبیل : مکمل های غذایی، مشکلات شایع در دوران بارداری، تغذیه مادر در دوران شیردهی و مقادیر افزایش وزن توصیه شده برای زنان بالغ برحسب BMI نیز آموزش داد.