معاونت بهداشت برگزار کرد
کارگاه آموزشی تغذیه سالم و اقلام غذایی مجاز و غیر مجاز در مدارس برگزار شد
فهرست مواد غذایی قابل عرضه در پایگاههای تغذیه سالم، مواد غذایی که عرضه آن در پایگاه های تغذیه سالم غیر مجاز است، شرایط بهداشتی در پایگاه تغذیه سالم، اصلاح الگوی تغذیهای و ترویج فرهنگ تغذیهای سالم در دانشآموزان با استفاده از در دسترس قرار دادن میان وعدههای غذایی مناسب در محیط مدرسه ارائه شد
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش، کارگاه آموزشی تغذیه سالم و اقلام غذایی مجاز و غیر مجاز طبق دستورالعملهای بهداشتی پایگاه تغذیه سالم(بوفه) مدارس ویژه نیروهای خدماتی مدارس سه شنبه بیست و یکم شهریورماه توسط کارشناسان معاونت بهداشت در سالن شوری برگزار شد.
ارائه فهرست مواد غذایی قابل عرضه در پایگاههای تغذیه سالم، مواد غذایی که عرضه آن در پایگاه های تغذیه سالم غیر مجاز است، شرایط بهداشتی در پایگاه تغذیه سالم، اصلاح الگوی تغذیهای و ترویج فرهنگ تغذیهای سالم در دانشآموزان با استفاده از در دسترس قرار دادن میان وعدههای غذایی مناسب در محیط مدرسه از موارد ارائه شده در این کارگاه آموزشی بود.
نظر دهید