کارگاه آموزشی پیش بسوی زندگی بهتر برگزار شد
کارگاه آموزشی "پیش به سوی زندگی بهتر با کاهش مصرف قند، نمک و چربی" با گروه هدف کارکنان جهاد کشاورزی به همت واحد بهبود تغذیه جامعه در سالن کنفرانس جهاد کشاورزی برگزار شد.
مریم اکبر زاده مسئول واحد بهبود تغذیه هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی فرهنگ سازی و ترویج الگوی تغذیه سالم عنوان کرد.
در این کارگاه پیرامون مباحث مربوط به تغذیه افراد جامعه، مضرات مصرف نمک،قند،چربی و بیماری های مرتبط به آن آموزش داده شد.