• 1396/05/01 - 07:49
  • بازدید: 38
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کارگاه اهمیت تغذیه با شیر مادر و بهبود سوء‌تغذیه کودکان زیر ۵ سال برگزار شد

۱

کارگاه اهمیت تغذیه با شیر مادر و بهبود سوء‌تغذیه کودکان زیر ۵ سال به همت واحد بهبود تغذیه جامعه برایگروه هدف پزشک خانواده روستایی، ماما و بهورزان در سالن کنفرانس مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ارد برگزار شد.


مریم اکبرزاده مسئول بهبود تغذیه جامعه هدف از برگزاری کارگاه اهمیت تغذیه با شیر مادر و بهبود سوء‌تغذیه کودکان زیر ۵ سال، ارتقاء آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان بهداشتی در حوزه تغذیه کودک، ارتقاء آگاهی، نگرش و عملکرد مادران در مورد تغذیه کودک، شناسائی و پیشگیری از اختلالات تغذیه مانند سوء تغذیه، اضافه وزن و چاقی، کاهش موارد ابتلا و مرگ و میر مرتبط با اختلالات، دانست. سپس به بررسی وضعیت تغذیه کودکان زیر ۵ سال در جهان پرداخت و گفت: خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته روند جهانی کوتاه قدی، کم وزنی و لاغری در کودکان زیر ۵ سال رو به کاهش است.



وی گفت: در کشور نیز سوء تغذیه کودکان زیر ۵ سال روند کاهشی و اضافه وزن و چاقی کودکان رو به افزایش است و همچنین طبق تحقیقات و مطالعات کشوری ، تلاش و آموزش های صورت گرفته، مصرف مکمل ها به صورت منظم افزایش پیدا کرده است سپس پیرامون نیازهای تغذیه ای کودکان زیر ۶ ماه، ۶تا ۱۲ ماه، سال دوم زندگی و ۳تا ۵ سالگی، شروع و نحوه تغذیه تکمیلی، روش مقوی و مغزی کردن غذا، مطالبی را آموزش داد.


اکبرزاده به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر (۱۰ الی ۱۶ مرداد) به مزایا و کیفیت شیرمادر پرداخت و در آخر توصیه و نکات تغذیه ای لازم برای کودکان دچار اختلال رشد، اضافه وزن و چاقی را بیان نمود.

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 7886
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اخبار اختصاصی:مسابقه داستان نویسی با هوش مصنوعی

26 آبان 1403

اطلاعیه:ورود به سایت دفتر بهبود تغذیه

18 مرداد 1402

اطلاعیه:پویش مجازی سلامت در نوروز

02 فروردین 1402