کارگاه تغذیه در بارداری برگزار شد
دانش آموخته های مامایی معاونت بهداشت با نقش تغذیه در بارداری و الگوی وزن گیری مناسب در بارداری در کارگاه تغذیه در بارداری در محل سالن کنفراسن دانشکده علوم پزشکی آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی، مریم اکبرزاده مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه، بعنوان مدرس این کارگاه، بارداری را یکی از مهمترین تجربه های یک زن دانست و گفت:«تغذیه سالم در دوران قبل از بارداری تاثیر زیادی بر روند بارداری دارد» اکبرزاده به مباحثی از قبیل: عوامل تاثیرگذار در کاهش باروری، مراقبت های تغذیه ای در قبل از بارداری، الگوی وزن گیری مناسب در دوران بارداری، علل وزن گیری نامناسب و راهکارهای پیشنهادی، نیازهای تغذیه ای در دوران بارداری و مصرف مکمل های مورد نیاز، پرداخت.