کارگاه شیوه زندگی سالم در دوره سالمندی برگزار شد.
کارگاه شیوه زندگی سالم در دوره سالمندی برای گروه هدف مراقبین سلامت،پزشکان ونمایندگان متخصص ادارات به همت گروه سلامت خانواده و جمعیت با همکاری واحد مبارزه با بیماری های غیرواگیر،واحد سلامت روان و جلب مشارکت های مردمی در سالن کنفرانس دانشکده علوم پزشکی گراش، طی ابلاغ وزارت بهداشت مبنی بر اجرای برنامه شیوه زندگی سالم در دوره سالمندی با اولویت پیشگیری از سقوط در سالمندان برگزار شد. ثریا انصاری مسئول برگزاری این برنامه گفت: از انجاییکه در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان به دلیل بهبود شرایط بهداشتی، متوسط طول عمر افراد بالا رفته و تعداد سالمندان بالای ۶۰سال افزایش یافته است لذا در حال حاضر یش از ۶میلیون سالمند بالای ۶۰ سال در کشور زندگی می کنند که پیش بینی می شود تا سال ۱۴۳۰ از هر چهار نفر یک نفر سالمند باشد. بنابراین توصیه های شیوه زندگی سالم برای هر سن و سالی بخصوص سن سالمندی می تواند مفید باشد.
در این کارگاه کاظم عسکری زاده کارشناس ارشد سلامت روان در خصوص استرس، برقراری ارتباط با سالمندان، چگونگی مقابله با استرس و اضطراب در دوره سالمندی، مشکلات خواب در دوره سالمندی و راه های مقابله با آن سخنرانی کرد. سپس محسن ایزدی مسئول مبارزه با بیماری های غیرواگیر در ارتباط با نقش تغذیه و بیماری های غیرواگیر در دوره سالمندی، سقوط و عدم تعادل و مشکلات عصبی -عضلانی، بینایی، پوکی استخوان، آلزایمر و فعالیت بدنی در این دوران آموزش داد.
در پایان ثریا انصاری مدیرگروه سلامت خانواده و جمعیت به بیان چگونگی ایجاد روابط در دوره سالمندی و مشکلات ادراری تناسلی پرداخت.