کارگروه ساماندهی بوفه مدارس تشکیل شد
کارگروه ساماندهی بوفه مدارس شهرستان گراش به همت واحد بهبود تغذیه جامعه و با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی، قائم مقام معاون بهداشت، رئیس آموزش و پرورش و برخی از کارشناسان مربوطه، در سالن کنفرانس مرکز پیشگیری از سرطان با صرف صبحانه تشکیل شد.
دکتر احمد عبدالهی رئیس دانشکده علوم پزشکی در این کارگروه به ارتباط تغذیه سالم با افزایش هوش و کاهش بیماری در کودکان اشاره کرد و افزود: از آنجایی که کودکان غذاهای خوشمزه را دوست دارند باید مطابق با ذائقه ی کودک بسته غذایی سالم را تهیه کرد که در عین خوشمزه بودن باید طرح و جلوه ی زیبایی هم داشته باشد تا کودک را ترغیب به مصرف نماید.
در ادامه مریم اکبرزاده مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه بیان کرد: دستورالعمل پایگاه(بوفه) تغذیه سالم، با هدف ارتقای سلامت تغذیه ای دانش آموزان به منظور تأمین بخشی از انرژی مورد نیاز آنها، ارائه مواد غذایی سالم و جلوگیری از عرضه مواد غذائی کم ارزش تغذیه ای به دانش آموزان، تهیه و تنظیم شده است.
سپس وی به بسته های غذایی که به عنوان میان وعده برای هر دانش آموز باید در نظر گرفته شود اشاره کرد و گفت: این میان وعده ها باید با ارزش غذایی ۳۰۰ الی ۴۰۰ کیلو کالری انرژی و ۱۰ الی ۱۲ گرم پروتئین و بخشی از ریز مغزی ها مانند آهن و ویتامین مورد نیاز روزانه دانش آموزان را تأمین نماید.
اکبرزاده افزود: شرایط بهداشتی تغذیه سالم باید دارای سه بعد، مواد خوراکی، فضای فیزیکی و متصدی بوفه باشد.
گفتنی است از تعداد ۳۶ مدرسه در سطح شهر فقط ۲ مدرسه فاقد بوفه است که در این کارگروه مصوب شد با حمایت خیرین مدرسه ساز در این دو مدرسه بوفه ساخته و همچنین بوفه های دیگر مدارس نیز استاندارد سازی شود. از دیگز مصوبات این کار گروه می توان به همکاری مشاغل خانگی از مهرماه امسال جهت توزیع بسته های غذایی سالم و میوه بین بوفه های مدارس اشاره کرد.