کمیته سلامت و امنیت غذایی شهرستان گراش تشکیل جلسه داد.
کمیته سلامت و امنیت غذایی شهرستان گراش، با حضور دکتر عبدالهی رییس دانشکده علوم پزشکی ،دکتر گلستان معاون درمان، مهندس مساح قائم مقام معاونت بهداشت و جمعی از مسئولین این حوزه در فرمانداری برگزار شد.
در این جلسه که معاون فرماندار و مسوولین ادارات مرتبط حضور داشتند، موضوعات و مشکلات بهداشتی و مسائلی درباره سلامت و امنیت غذا بحث و تبادل نظر شد.
دکتر احمد عبدالهی رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گراش در این جلسه گفت:« آمار نشان میدهد بیماری سرطان در این شهر نسبت به شهرهای دیگر بالاتر نیست اما ترس و وحشت این بیماری در بین مردم شهربیشتر است.» دکتر عبدالهی با اشاره به اینکه پیشگیری مقدم بر درمان است گفت:« ما با تغییر در سبک زندگی و بخصوص مصرف مواد غذایی سالم میتوانیم تا حد زیادی از بروز سرطان جلوگیری کنیم.» وی مصرف غذاهای پرچرب، استفاده از شکر و نمک فراوان و بخصوص استفاده از رنگهای مصنوعی غذایی که در این شهرستان متاسفانه زیاد مورد استفاده قرار می گیرد را بسیار مضر و سرطان زا دانست.»
همچنین مهندس مساح قائم مقام معاونت بهداشت گفت: بایستی توجه مردم را بسمت بهداشت بیشتر معطوف نماییم چرا که بهداشت مقدم بر درمان است اما متاسفانه مردم بدلیل اینکه در حوزه بهداشت نسبت به درمان هزینه ای پرداخت نمکنند، به حوزه درمان توجه بیشتر می شود. در جلسه کمیته سلامت و امنیت غذایی شهرستان به ارائه موضوعاتی از قبیل سیمای مرگ شهرستان گراش توسط زهرا صامت مسئول آمار، مرگ ومیر میانسالان توسط ثریا انصاری مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت،تبلیغات غذایی آسیب رسان توسط محسن ایزدی مسئول مبارزه با بیماری های غیرواگیر،خود مراقبتی سازمانی توسط رعنا جعفری زاده مسئول جلب مشارکت های مردمی و استفاده از غذاهای سالم در برنامه غذایی بمناسبت روز جهانی غذا توسط مریم اکبرزاده مسئول بهبود تغذیه جامعه پرداخته شد.
در پایان جلسه مقرر شد جلسه ی کمیته سلامت و امنیت غذایی بصورت ماهیانه برگزار شود.