۳۰۰کیلوگرم موادغذایی فاسد معدوم سازی شد
مهندس علی احمدی مسئول واحد سلامت محیط و کار از معدوم سازی ۳۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت و به نقل از واحد سلامت محیط و کار دوشنبه مورخ ۱۷ اسفند ۹۵ طی اجرای مرحله دوم کشیک نوروزی، گروه سلامت محیط و کار بعد از برگزاری جلسه هماهنگی که با حضور دکتر محمد رادفر قائم مقام معاون بهداشت بود، برنامه نظارتی نظارتی خود را آغاز کردند.
دکتر محمد رادفر در این خصوص گفت: مانور سلامت نوروزی توسط واحد سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی گراش در قالب ۳ تیم ۴نفره و با هدف بازدید سرزده از فروشگاه های موادغذایی با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی انجام می شود. در ادامه وی تصریح کرد: ۳۰۰کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته جمع آوری شده که از این مقدار ۱۲۰ کیلوگرم در محل و در حضور متصدی معدوم سازی شده است. وی خاطر نشان کرد که نظارت بر فروشگاه های عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی با توجه به فرا رسیدن ایام نوروز و شروع مسافرت ها با جدیت بیشتری انجام می شود.